Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php54/sess_d98akc60unp4k0853p7r8408f6, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/denizlideemlak/public_html/db/baglan.php on line 4
Coconut Postaları ile Emlak Pazarlama » Blog | RE/MAX Revizyon - Denizli
Coconut Postaları ile Emlak Pazarlama

Denizli’de emlak pazarlama yapıyorsanız sizde biliyorsunuz ki rekabetin arasından kurtulmak oldukça zor olmaya başladı. Sizlere bu rekabetli piyasadan kurtulmanın küçük bir taktiğini vermek istiyoruz. Yıllar öncesinde bir emlak danışmanının evine bir posta geldi. Bu postanın için bir Hindistan cevizi bulunmaktaydı. Ancak Hindistan cevizinin üstünde bir firma adı ve numaralar yazmaktaydı. Emlak danışmanı bunu pek kafasına takmayıp heyecanla Hindistan cevizini açıp suyunu içmek istiyordu. İçerisini açtığında onu daha da şaşırtan bir şeyle karşılaştı. Bir adet emlak ilanı! İşte bu fikirden oldukça etkilenen emlak danışmanı bu krizi fırsata çevirdi ve onlarca Hindistan cevizi sipariş etti. İşte sizlere bu sipariş ettiği Hindistan cevizlerini ne yapacağını bu yazıda anlatacağız.

Denizli’de emlak pazarlama yapıyorsanız sürekli yaratıcı olmalı ve rakiplerinizden farklı olmalısınız. Size coconut postalar yöntemini kesinlikle önermekteyiz. Çünkü bildiğiniz üzere postalar yüksek geri dönüşüme sahip pazarlama stratejilerinden birisidir. Ancak şu an bu devirde birçok rakip posta yöntemini kullandığı için potansiyel müşteriler sıkılmakta ve artık postalardan bıkmaya başlamaktadır. Eğer onlara daha yaratıcı bir posta gönderirseniz kesinlikle akılda kalacağınızı garantilemekteyiz. Onlar için birçok Hindistan cevizi sipariş edin ve Hindistan cevizlerinin üstlerini süsleyin. Hemen hepsi için ilgi çekici ve esprili bir mesaj oluşturun. Mesajınızda firmanız hakkında bir şeyler yazması iyi bir fikir olabilir.

Denizli’de emlak pazarlama yapıyorsanız bu tarz yöntemleri asla göz ardı etmemeniz gerekir. Çünkü Hindistan cevizi postalamak şu anda Denizli’de hiç kullanılmamış bir yöntem olabilir. Bu yöntemi eğer hedef kitlenizin bulunduğu yerlerde uygularsanız size kesinlikle normal postaların verdiği dönüşümden daha fazla dönüşüm vereceklerdir. Eğer çocuklu aileler için emlak pazarlıyorsanız kesinlikle Hindistan cevizlerinin içine ailenin çocukları için oyuncaklar koymayı unutmayın. Bunlar sizin firmanızı son derece akılda kalıcı hale getirir ve size müşterilerin dükkanınıza akışını izlemek kalır. Sizlere tavsiyemiz bu yöntemi uygularken kullanacağınız el ilanlarını ya da broşürleri ya da mesajları çok dikkatli hazırlamak olacaktır. Çünkü bu mesajlar ya da el ilanları okunarak müşterileriniz size ulaşacak ve güveneceklerdir.