Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php54/sess_drtrctm40rkgppuir06dai5bh2, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/denizlideemlak/public_html/db/baglan.php on line 4
Denizli Sinpaş Aqua City Evleri 2. el bilgilendirme » Blog | RE/MAX Revizyon - Denizli
Denizli Sinpaş Aqua City Evleri 2. el bilgilendirme

Denizli Sinpaş Aqua City Evleri

Denizli Sinpaş Evleri

Her insanın hayallerini süsleyecek ve yaşamak istediği yerde hayallerine uygun bir yaşam standardı oluşturacak şekilde Denizli Sinpaş evleri en uygun seçeneği oluşturuyor. Günümüz Türkiye’sinde Sinpaş konut projesi, modern toplum yaşamında insanların yaşam alanı konusundaki hayallerini süsleyen ve yükselten bir değer oluşturuyor. Örnek olarak Denizli Sinpaş evleri sahip olduğu restoranlar, kafeteryalar, oyun alanları ve etkinlik alanları gibi sosyal olanaklar ve sunduğu yüksek konfor gibi benzersiz yaşam koşullarıyla Denizli kenti için yepyeni bir standart oluşturuyor.

Zengin sosyal özellikleri ve kaliteli yaşam olanakları ile Denizli Sinpaş evleri sadece Denizli kenti için değil tüm Ege Bölgesi ve çevre iller için de özel bir yerleşim sağlıyor. İnsan hayatına huzur katacak ve keyif verecek tüm güzellikleri ve estetik noktaları bir araya toplayan ve en yüksek konforu sağlayarak en iyi standartlara ulaşmanın yolu olan bu proje, herkes tarafından yüksek takdir topluyor.

Sinpaş konut projesi, doğanın tüm güzelliklerini bir arada sunarken, aynı zamanda da daireler, bahçeler ve otopark gibi temel ihtiyaçlar ile birlikte küçük bir şehir teması oluşturuyor. Bu şehir teması içerisinde yer alan alışveriş alanları, sosyal alanlar, kafeterya, spor alanları, çocuk parkı, etkinlik alanları, manzara ve peyzaj mimarisi ise beklentileri daha da yükseltiyor.

Geleceğinizin temellerini atıp hayallerini oluşturan bu evi uygun fiyatlar ile temin edebilmek için Sinpaş Denizli fiyat listesi incelenebilir ve Remax Revizyon ofisimize uğrayarak detaylı bilgi talep edebilirsiniz.

Denizli Sinpaş Aqua City Evleri Ve Yaşam Seçenekleri Nelerdir?

Denizli kentinde inşa edilen Aqua City evleri, birbirinden farklı 5 konut tipi içeriyor. Bu evlerde doğanın izlerini ve renklerini göreceğiniz şekilde profesyonel temalar yer alırken, ayrıca 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 3,5+1 şeklinde toplam 900 adet daire bulunuyor. 210.721 metrekare alana sahip projede daireler 70 ile 241 metrekare arasında ölçüler ile değişiyor.

7 Yıldızlı Otellerde Yer Alan Site Özellikleri

Denizli'de inşa edilen Sinpaş konut projesi temel olarak daire, bahçe ve otopark gibi birçok ihtiyacı karşılarken, aynı zamanda da bir kent havası sağlıyor. Site içerisinde 7 yıldızlı konaklama tesislerinde görebileceğiniz türde; açık yüzme havuzları, kapalı yüzme havuzları, su kaşif alanları, güneşlenme terasları, çocuk havuzları, oyun alanları, sauna, güvenlik sistemleri, kamera sistemleri, gölet, iskele, fitness, ahşap oyun parkları, kapalı otopark ve kamelya gibi birçok imkan bulunuyor. Ayrıca her binada su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör sistemleri ile eksiksiz bir organizasyon yer alıyor.

Özellikle bu mini şehrin ortasında Maldivlerden özel olarak 3 adet gemi ile getirilmiş kum sayesinde kurulan plaj, Sinpaş'ın yaşam hayallerini sınırsız bir noktaya ulaştırmasını sağlıyor.

Aqua City Projesinin Tüm Detayları

4 farklı kategoride yer alan;

  • Aqua Mansion
  • Aqua Beach
  • Aqua Homes-Garden
  • Aqua Mall-Tower

Yapıları Aqua City projesinin farklı bölümlerini oluşturuyor.

Örneğin Aqua Mansion, site içerisindeki su kenarında bulunan yalılar ile oluşan bölgeye verilen ad olurken, bahçe ve gölün bulunduğu alan ise Aqua Homes-Gardens olarak adlandırılıyor. Denizli kentinin en yüksek konumda bulunan iki kulesi olarak Aqua Towers ve Aqua Mall ise bir alışveriş merkezi olarak dinlenme alanları, dünyaca ünlü mağazalar, spor alanları ve Sinpaş Aqua City Cafe gibi alanlar sunuyor.

Restaurant bölümü için Pizza Palermo, Denizli Sinpaş Köfteci Yusuf ve Burger King gibi önemli isimler yer alıyor.

Şehirdeki en yüksek kuleler olarak Aqua Towers, 30 katlı iki kulenin birlikteliği ile oluşurken, Denizli Sinpaş evleri kaç katlı sorusuna da cevap oluşturuyor. Özellikle bu iki kuleli yapı içerisinde stüdyo tarzında inşa edilmiş 1+1 daireler yer alırken, şehrin manzarasına hakim olmak isteyen herkes Towers kulelerinde ev almayı seçiyor. Bilhassa zirvede yaşamak veya yatırım amacıyla bu yapılar sıklıkla tercih ediliyor.

Denizli Sinpaş Aqua City Ev Fiyatları

Birinci el Sinpaş Satış Ofisi tarafından sunulan fiyatlar sayesinde Denizli Sinpaş evleri satın almak isteyen kişiler için 2 farklı ödeme planı sunuluyor. Bu ödeme planları alternatiflerinde,

  • İlk alternatif; %10 peşinat ve 1. yıl %10 ara ödeme ile 2. yıl %30 ara ödeme ve 3. yıl ise %30 ara ödeme sağlamak ile birlikte kalan 72 ay her ay 1600 TL'den başlayan taksitler sağlıyor.
  • Diğer alternatif ise %25 peşinat ödemesi ile 1. yılda %20 ve 2. yılda %20 ödeme yapılması ve kalan dönemde 48 ay vadeli satış işlemi yapılması imkanı sunuyor.

Merak Edilen Sinpaş Aqua City Ev Fiyatları

Sinpaş Aqua City evlerinde;

  • 1+1 daireler 73-85 metrekare arasında bulunurken, 349 bin TL fiyat ile satışa sunuluyor.
  • 2+1 daireler 108-152 metrekare aralığında bulunurken, 700 bin TL ile 785 bin TL aralığında satışa sunuluyor.
  • 3+1 daireler 150-680 metrekare aralığında bulunurken, bu daireler 928 bin TL ile 1 milyon 40 bin TL aralığında satışa sunuluyor.
  • 4+1 daireler ise 210-228 metrekare aralığında değişirken, bu daireler 1 milyon 500 bin 950 TL ile 1 milyon 644 bin 300 TL aralığında satış fiyatları sunuyor.

Sinpaş Aqua City Evlerinde İkinci El Satış Fiyatları

İkinci el satış fiyatları için projede fiyatlar şu şekilde görülüyor.

  • 1+1 mimarili 73-85 metrekare arası konutlar 249 bin TL
  • 2+1 mimarili 108-152 metrekare aralığındaki daireler 350 bin TL
  • 3+1 mimarili 156-180 metrekare aralığında daireler 440 bin TL
  • 4+1 mimarili 180 metrekare boyutundaki daireler ise 460 bin TL fiyat ile satışa sunuluyor.

Bir süredir satışları ve yerleşimleri sürdürülen bu projede özellikle yatırım amaçlı düşünenler için kira fiyatları da göz önünde bulunduruluyor. Proje kapsamında 2+1 konumundaki daireler 1800 TL ve 3+1 konumundaki daireler ise 2000 TL gibi kira bedelleri ile kiralanabilmektedir. Farklı dönemler içerisinde belirtilen satış fiyatları güncel olarak değişirken, mutlak bir şekilde kesin fiyatları, ödeme ayrıntılarını ve sunulan kampanyaları öğrenmek için ofisimiz ile görüşebilirsiniz.

Sektörde 42 yıllık tecrübesi bulunan Sinpaş firması, her konut projesine başlarken bölgenin en iyisini ve yatırım amacıyla en yüksek projeyi inşa ediyor. Bu nedenle Sinpaş evlerine sahip olan herkes, Denizli'nin en hızlı şekilde büyüyerek en çok değerlenecek bölgesinde yer alacağı için her zaman kazançlı çıkacaktır.

Ege Bölgesi'nde ve birçok farklı bölgede büyük beğeni sağlayan Sinpaş konut projesi, projenin satışa çıkmasından itibaren ilk etapta sadece 30 gün gibi bir süre içerisinde dahi %50 satış oranı sağlamıştır.

Denizli Kiralık Ev Fiyatları

Denizli kenti, günümüzde Türkiye'nin ve Ege bölgesinin 1 milyon üstündeki nüfusa sahip illeri arasında bilinen en kalabalık şehirlerinden birisidir. Bir taraftan Akdeniz Bölgesi ve bir taraftan Ege Bölgesi arasında bir köprü oluşturan ve aynı zamanda turistik bir değere sahip olan Denizli, önemli bir konum sağlıyor.

Şehrin merkezinde veya ilçelerinde olmak üzere Denizli'de kiralık dairelerde ortalama kira ücretleri 600 TL civarında görülüyor. Bu kira fiyatları, dairelerin sunmuş olduğu özelliklere, binanın kaç yaşında olduğuna, sunduğu kalitelere ve bulunduğu çevrenin özelliklerine göre değişim gösterebiliyor. Özellikle Denizli'de kiralık daire için tercih edebileceğiniz en uygun bölgelerde;

  • Merkezefendi kiralık daire fiyatları 1080 TL civarında
  • Pamukkale kiralık daire fiyatları ise 1000 TL civarında görülüyor.

Denizli şehrinde standart özellikler gösteren 3+1 daire kiralama fiyatı için 900 TL civarında rakamlar görülürken, 1+1 konumda stüdyo dairelerde bu fiyat 600 TL'ye kadar inebiliyor. Ayrıca kentte kira fiyatlarında son bir yıl içerisinde %7 artış olduğu da görülüyor.

Ev kiralarken insanların en çok dikkat ettikleri özelliklerin başında, şehrin hangi bölgesinde ev seçilmesi gerektiği bulunuyor. Bazı insanlar çok yoğun, tempolu ve merkezi yerlerde ev tercih ederken, bazı insanlar sakin ve ekonomik bir ev isteyebilir. Evin şehrin yaşam alanlarına ve sosyal alanlarına ne kadar uzaklıkta olduğu gibi konular da yaşam tarzına göre değişiklik sağlayabiliyor. Yerleşim sağlayacak kişi ve kişilerin tercihleri, yaşam özellikleri ve ekonomik durumlarına göre evin ölçüleri ve mimari yapısı da önemli konumda bulunuyor.

Bu konuda özellikle Denizli’de kiralık ev için çok fazla seçenek sunan remax revizyon, uzman kadrosu sayesinde her kişinin bütçesine ve taleplerine uygun bir şekilde ev seçiminde yardımcı oluyor.

Denizli Sinpaş Kiralık Evler

İnşa edildiği günden bugüne kadar Denizli'de herkesin hayranlık ile takip ettiği önemli projelerden biri olan Aqua City, ev kiralama konusunda yaşam standartlarınıza ayrı bir kalite katıyor. Denizli'nin en merkezi noktalarından biri konumunda bulunan Merkezefendi’de yer alan Sinpaş Evleri'nde dairelerin bulunduğu konuma ve sunduğu özelliklere göre kira fiyatları değişebiliyor. Bu konuda;

  • 1+1 stüdyo dairelerde 800-1250 TL arası kira fiyatları
  • 2+1 dairelerde 1100-1500 TL arasında kira fiyatları
  • 3+1 dairelerde ise 1200-2000 TL arasında kira fiyatları
  • 4+1 dairelerde yaklaşık olarak 2000 TL kira fiyatları
  • Yalı konutlarda da 3000 TL’den başlamak üzere kira fiyatları görülebiliyor.

Sinpaş Evlerinde Aidatlar

Sinpaş Aqua City Evlerinde Aidat Miktarları

Denizli'nin en modern yaşam merkezlerinden biri olan Aqua City konutlarında, öncelikle bakım ve onarım olmak üzere tüm işlerin gerçekleştirilmesi için bir yönetim kurulu hizmet veriyor. Yönetim tarafından site genelinde toplanan aidatlar konutların sahip olduğu konuma ve özelliklere göre değişim gösterebiliyor. Bu konuda şu şekilde bir liste görülebilir.

  • 1+1 dairelerde 185 TL
  • 2+1 dairelerde 220 TL
  • 3+1 dairelerde 250 TL
  • 4+1 dairelerde 350 TL aidat ücretleri bulunuyor.

Ayrıca bu dairelerde teras bulunması, evin villa olması, yalı olması ya da bahçe katı gibi özellikler bulunması noktasında bazı ufak değişimler olabiliyor. Talep edilen bu aidatlar sayesinde site içerisinde güvenlik, peyzaj işleri, çevresel düzenlemeler, temizlik işlemleri ve tamir-bakım işlemleri olmak üzere tüm ihtiyaçlar sağlanıyor.

Sinpaş Aqua City evleri, yaşam standartlarında yüksek imkanlar elde etmek ve sosyal imkanlar konusunda da tam donanımlı bir sitede yaşamak isteyen kişiler için ideal tercih sağlıyor.

Denizli Sinpaş Satılık Evler

Bulunduğumuz dönemde ülkemizde ekonomik olarak yaşanan durgunluk ve bankalar tarafından konut kredilerinde faiz oranlarının yükseltilmesi göz önünde bulundurulduğunda, emlak sektörünün ne kadar etkilendiği anlaşılabilir. Fakat bu gibi durumlarda fırsatı göz önünde bulunduran kişiler, çok daha uygun fiyata ev satın almanın mümkün olduğunu da biliyorlar.

Denizli kentinde, Denizli Sinpaş Aqua City evleri ikinci el satış ve kiralama için yetkili olan tek bir ofis bulunuyor. Son dönemlerde Sinpaş Denizli Aqua City projesine olan ilgi yüksek artış gösterirken, Remax revizyon bugüne kadar bu projede sorunsuz bir şekilde yüzden fazla dairenin satış ve kiralama işlemini sağlamıştır.

Sinpaş Aqua City’de 2. El Daire Fiyatları Nasıldır?

Bu projede; 1+1 daireler için satış fiyatları 250 bin TL ile başlarken, 2+1 dairelerde 350 bin TL, 3+1 daireler için 430 bin TL ve 4+1 daireler için ise 450 bin TL ile başlayan satış fiyatları görülmektedir.

Sinpaş Aqua City’ye Nasıl Ulaşabilirsiniz?

Her noktası ayrıntılı bir şekilde düşünülen ve herkes için kolaylık sağlayan bu projede, Aqua Mall AVM’ye ulaşım sağlamak için ücretsiz servis hizmeti verilmektedir. Bu noktada Denizli Sinpaş servis saatleri bilgisi için AVM iletişiminden destek alabilirsiniz. Özellikle bölgede sunulan Denizli Sinpaş taksi durağı da ulaşım sıkıntılarının önüne geçmek için profesyonel bir çözüm sağlıyor.

İyi Bir Ev Nasıl Olmalıdır?

Son yıllarda daha bilinçli bir şekilde ev almayı planlayan kişilerin göz önünde bulundurduğu noktalarda; konut projelerinde yüksek kalite, profesyonel tasarım ve nitelikli çözümler yer alıyor. Bu noktada iyi bir evi oluşturacak temel ayrıntılar arasında;

  • Malzeme kalitesinin iyi seçilmesi,
  • Doğru işçilik kullanılması,
  • Yapının depreme yüksek dayanıklılık göstermesi,
  • Yapı iç kısmında ve dış kısmında kaliteli dizayn görünmesi,
  • Binanın ısıtma ve yalıtım sistemlerinin profesyonelliği,
  • Yapıda sunulan çevre imkanları ve sosyal imkanlar yer alıyor.

Ayrıca son yıllarda yeni inşa edilen projelerde kanunlara uygun bir şekilde deprem ve yalıtım yönetmeliği gibi önemli bir konu olarak yapı denetimi ve zemin etüdü de mutlak bir şekilde yapılmalıdır.

Ülkemizde inşaat sektöründe kalite noktasında yükseliş görülmesi de konut projelerinde yüksek bir rekabet oluşturuyor. Bir yandan ev alacak kişilerin çok seçici davranması ve evin sadece dört duvar ile çevrelenen bir yaşam alanı olmaktan farklı bir mantığa ulaşması gibi durumlar da yapı projelerini çok daha geniş kapsamlı yaşam merkezleri konumuna ulaştırıyor.

Deprem Yönetmeliğine Uygun Ev Nasıl Anlaşılır?

Ülkemiz tarihinde 1999 yılında yaşanan Marmara Depremi gibi üzücü olaylar, depremin nasıl büyük yıkımlar ve önlenemez hasarlar ortaya çıkardığını göstermiştir. Bu nedenle özellikle 1999 Marmara Depremi sonrasında binalarda eski yönetmelik ve yeni yönetmelik şartları göz önünde bulundurulmuştur.

Yeni yönetmelik tarafından konulan şartlara göre inşaatlarda mimari projelendirme ve mühendislik hesaplamaları mutlak bir şekilde depreme dayanıklı kuralları ile hesaplanmalıdır. Yapıların, yapı denetim firmaları sayesinde yasal olarak denetlenmesi ve bu denetimlerde kaçak yapı olarak ortaya çıkan yapıların bildirilmesi zorunluluğu bulunmaktadır.

Eğer, konut satın almak istediğiniz bir binanın depreme dayanıklı olup olmadığını öğrenmek istiyorsanız, öncelikle İnşaat Mühendisleri Odası olmak üzere bu konuda yetkili firmalara başvurabilirsiniz. Bir binada inceleme istendiğinde; binanın hangi malzemeler ile yapıldığı, doğru malzemelerin kullanılıp kullanılmadığı, kolon kesmelerin ve taşıyıcı duvarların ne kadar sağlam olduğu ve binanın beton kalitesi gibi birçok nokta incelenir. Bu sayede depreme dayanıklılık testleri uygulanması ile binanın sağlamlığı konusunda somut bilgiler ortaya koyulabilir.

Evin Dış Kısmında Bulunması Gereken Özellikler

  • Sağlam yapılı bir evde evin dış kısmında mutlaka dış cephe kaplaması yani mantolama bulunmalıdır. Bu durum, evin sıcaklığını korurken, nem oranını dengede tutar ve ses yalıtımı sağlayarak güvenlik oluşturur.
  • Şehir yaşamının mutlak ihtiyacı haline geldiğinden dolayı yapılarda otopark mutlaka yer almalıdır. Otopark, güvenli ve her daire için özel bir şekilde ayrılmış olmalıdır.
  • Site içi konutlarda güvenlik hizmeti, evinize değer katmalı ve binalarda da çevre kamera sistemi yer almalıdır.
  • Satın almak istediğiniz ya da kiralamak istediğiniz evin hangi konumda bulunduğu yani ulaşım merkezleri, hastaneler ve kent merkezlerine uzaklığı da incelenmelidir. Ayrıca evin çevresinde bulunan çocuk parkları, alışveriş merkezleri, yürüyüş parkları gibi sosyal alanlar göz önünde bulundurularak evin avantajları incelenmelidir. Evin bulunduğu yön ve ışık alma açısı da ısınma ve aydınlık açısından önemli bir konudur.
  • Evlerde yeni teknolojiler ile birlikte ısıtma sistemlerinin konforlu ve ekonomik bir şekilde oluşturulması gerekir. Doğalgaz sistemlerinde yerden ısıtma çözümü günümüzde sıklıkla tercih edilirken, ısının yerden yukarıya doğru yayılmasını sağlar ve hem konforlu hem de ekonomik bir çözüm oluşturur.

Bir Yapının İç Dekorasyonu Nasıl Sağlanmalıdır?

  • Zemin malzemesi konusunda; tercih edeceğiniz evlerde genellikle yapılarda giriş bölümü ve koridorda parke bulunması avantaj sağlıyor. Bordürler ve büyük karo taşlar sıklıkla tercih edilen malzemeler oluyor.

 

Banyo, mutfak ve lavabo alanlarında fayans tercihleri hem modern hem de dayanıklı olmalıdır. 2019 yılı tercihlerinde desenli ve renkli modeller sıklıkla görülmektedir.

 

Oda ve mutfak kısmında bulunan parke, sağlık açısından doğal ahşap türlerinde olmalı ve natürel bir hava ile eve uyum sağlamalıdır. Evde ısı ve ses yalıtımına katkı oluşturan parkeler, sadece renk özellikleri ile değil kalınlık ve dayanıklılık gibi özellikleriyle de doğru seçilmiş olmalıdır.

 

Kaliteli malzeme, kolay kolay çizilmeyen ve yıllarca leke tutmadan kullanılabilen bir özellik sağlar.

 

  • Evin kapıları konusunda; dairelerin dış kısımlarında çelik kapı kullanılmasıyla güvenlik sağlanırken, iç kısım kapılarında ise membran ya da ahşap kapılar olabilir. Eski yıllardaki gibi Amerikan kapı modelleri veya modern kapı modelleri tercih edilebilir.

 

İyi dekore edilmiş bir evde sade bir görünüm ile ferahlık oluşturulurken, modern veya görkemli bir işçilik ile dekorasyon sağlanabilir. Bu noktada evin dekorasyon tarzına uygun şekilde model ve renk seçilerek bütünlük oluşturacak kapılar uygulanmalıdır.

 

  • Mutfak alanı için modern kullanımlar göz önünde bulundurularak, mutfağın genişliğine göre mobilya ve tezgah seçimi yapılmalıdır. Bu noktada doğal taş zemin tercihi yapılması, granit veya gerçek mermer tezgahlar seçilmesi, ahşap dolaplar kullanılması ve mutfakta farklılık oluşturan materyallerin seçilmesi günümüzde sıklıkla görülüyor. Bu malzemelerin kullanılması ile birlikte günümüzde hem renkli hem de farklı modeller konusunda birçok seçenek arasında Country mutfak üniteleri gibi seçenekler görülüyor.

 

Özellikle mutfaklarda kullanılan küçük aksesuarlar da önemli bir nokta sağlıyor. Aksesuar seçimi doğru yapıldığında, mutfakta istenen görüntü ve estetik tasarım tamamlanabiliyor. Bu noktada beyaz renkli bir mutfakta koyu renkler seçilerek ya da koyu renkte bir mutfakta yumuşak renkli aksesuarlar seçilerek tam bir uyum elde edilebiliyor. Mutfak uyumu için 3 ya da 4 farklı renk kombinasyonu oluşturularak daha dinamik bir sonuç sağlanabiliyor.

 

  • Banyo stilleri hakkında; muhteşem bir banyo için uygulanan stiller arasında modern banyolar ev dekorasyonunda önemli bir yer oluşturuyor. Bu noktada banyo stili için
  1. Modern stil
  2. Country tasarım
  3. Klasik tasarım seçenekleri bulunuyor.

Eski banyo tasarımlarında kullanılan küçük kalebodurlar ve karolar yerine günümüzde büyük ve daha şık karo seçenekleri elegant bir sonuç sağlıyor.

Klasik tarza sahip evlerde Osmanlı çizgisini oluşturan motifler ile harika bir hamam dekorasyonu sağlanabiliyor. Bu dekorasyonda peştamal, hamam tası ve takunya gibi aksesuarlar tam bir uyum oluşturuyor.

Modern ve sade çizgiler için yeni teknolojiler ile dekoratif ve pratik kullanım oluşturan özel dolap tasarımları, aksesuarlar ve raf sistemleri avantaj oluşturuyor. Modern duşakabin sistemleri, lavabo ve tuvaletler belirli bir çizgi ile kalite sağlıyor.

Mutlak şekilde her tasarımda banyo aksesuarları günümüzde çok önemli bir yer oluştururken, banyolarda tablo çerçeveler, aynalar, çiçekler ve renkli dekoratif objeler de kullanılabiliyor.

Son Noktada…

Ev dekorasyonu incelenirken ne kadar son teknoloji sistem kullanıldığı, son moda popüler esintilerden ne kadar faydalanıldığı ve ne kadar sıradanlığın dışında kalındığı gibi noktalar göz önünde bulundurulmalıdır. Özellikle bir yaşam alanında mutfak, banyo ve odaların iyi bir dekorasyona sahip olup olmadığı ya da evin gerekli metrekare ölçülerini sağladığı ve ihtiyaçları karşıladığı gibi unsurlar önemlidir. Fakat bunların yanında evde uygulanan aydınlatma, kullanılan boya, duvar kağıtları ya da dekoratif malzemelerin hepsi evin kalitesini belirleyen unsurlar arasında yer alıyor.

Ramazan Sakallı

Revizyon Gayrimenkul

Broker/Owner

0533 201 88 98