Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php54/sess_oghl30hhr4l33p31hij4nn63i4, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/denizlideemlak/public_html/db/baglan.php on line 4
Denizli'de Bu Yaz Emlak Pazarlama Nasıldı? » Blog | RE/MAX Revizyon - Denizli
Denizli'de Bu Yaz Emlak Pazarlama Nasıldı?

Denizli’de emlak pazarlama için güzel bir yaz sona erdi. Peki hiç bu yaz emlak pazarlayabilmek için neler yaptığınızı düşündünüz mü? Kendinizi analiz edip hangi yöntemlerin ne kadar başarı getirdiğine dikkat ettiniz mi? Emlak piyasasında birtakım dalgalanmalar yaşanmış olabilir ve bir anda kendinizi zirvede de bulmuş olabilirsiniz yerin dibinde de. Bunun yanı sıra daha da berbat durumların içinde de olabilirsiniz. Ancak şunu unutmayın ki ne kadar kötü yere düşerseniz o kadar güçlü ayağa kalkarsınız. Bu yüzden bu yaz boyunca elde ettiğiniz tecrübeleri bir kenara not edin ve onları belirli aralıklarla gözden geçirin. Çünkü o deneyimler parayla satın alınamayacak kadar önemli deneyimlerdir.

Denizli’de emlak pazarlama için gerçekten çok başarılı olan bu yaz dönemi içinde hangi kanalları kullandığınızı bir yerlere not ederek bu analize başlayabilirsiniz. Eğer bu yaz dönemi içinde satış yapmayı başardıysanız tabii ki yeni müşteriler elde etmişsinizdir. O müşterileri nerelerden elde ettiğinizi ve nasıl elde ettiğinizi hatırlayın. Bunları kesinlikle not alın. Sosyal medyayı mı kullandınız yoksa daha çok kendi web sitenizi mi? Hatırladığınız şeyler size yeni satışlar yaptırabilir. Başarılı bir satışın kaynağında her zaman binlerce başarılı satış yatmaktadır. Buna ek olarak kesinlikle satacağınızı sandığınız bir müşterinin bir anda vazgeçtiği zamanlarda yaşamış olabilirsiniz.

Denizli’de emlak pazarlama yapıyorsanız bu gibi durumlar gerçekten normaldir. Sizin yapmanız gereken hatanızın nerede olduğunu bulabilmektir. Çünkü aslında en önemli kısım o hatayı bulduktan sonra başlar. Hatanızı düzeltirsiniz ve daha çok satış yapmak için önünüz açılır. İşin başında kesinlikle satın almayı planlayan bir müşterinin fikrini ne değiştirebilir? Bunu çok iyi düşünüp daha emin adımlar atmalısınız. Hepsine ek olarak kesinlikle başarı umduğunuz ancak bir türlü başarılı olamadığınız pazarlama stratejilerini gözden geçirmelisiniz. Çünkü yanlış yerlere yapılan bütçe harcamaları size yarardan çok zarar verecektir. Google reklamları yapıyorsanız ve yanlış kelimelerde reklamlarınızı çıkartıyorsanız bunun size zararları işten vazgeçirecek kadar büyük olacaktır. Nerede hatalar yaptığınızı çok iyi düşünün.