Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php54/sess_2bkheanppi2l8pfcad8dkn19f4, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/denizlideemlak/public_html/db/baglan.php on line 4
Denizli Sinpaş Aqua City Evleri » Blog | RE/MAX Revizyon - Denizli
Denizli Sinpaş Aqua City Evleri

Denizli Sinpaş Evleri

“Nerede ve nasıl bir yaşam alanında yaşamak isterdiniz” sorusuna karşılık, Denizli Sinpaş evleri hayallerin ötesinde bir yaşam merkezi ile cevap veriyor. Modern insanın ev ve yaşam alanı konusundaki beklenti ve hayallerinin yükselmesinde, Sinpaş konut projelerinin payı büyüktür. Denizli Sinpaş evleri, sunduğu çeşitli sosyal olanaklar ve benzersiz yaşam alanları ile, Denizli’ye yeni bir kentsel bakış açısı kazandırmaktadır.

Hayatın içinde insana huzur ve keyif veren güzellikleri bir araya toplayarak, konforu, en iyi standartlarda sunmanın öncülüğünü yapan Denizli Sinpaş Evleri, sadece bulunduğu bölgenin değil, tüm ege ve çevre illerinin de dikkatini çekiyor.

Doğadan özenle seçilmiş güzellikleri bir arada sunmayı başaran Sinpaş konut projeleri; daire, bahçe ve otopark gibi temel ihtiyaçların dışına çıkarak, adeta küçük bir kent havası oluşturuyor. Alışveriş, spor, kafe, sosyal alanlar, çocuk parkı ve etkinlikleri, muhteşem manzara ve eşsiz peyzaj ile beklentilerin üzerine çıkıyor.

Hayallerinizi süsleyen eve, bütçenize uygun fiyatlarla ulaşabilmek için Sinpaş Denizli fiyat listesine göz atabilir, Remax Revizyon ofisimize uğrayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Denizli Sinpaş Aqua City Evleri ve Yaşam Seçenekleri

Aqua City Evleri 5 Ayrı konut tipinden oluşmaktadır. Tamamen doğanın izlerini taşıyan renk ve temalar kullanılmıştır. 1+1  / 2+1 /  3+1  /  4+1 ve 3,5+1 şeklinde toplamda 900 daireden oluşan projenin kapladığı alan ise 210.721 m² lik oldukça büyük bir alandır.  Daireler 70 ila 241 m² arasında değişmekte.

Site Özellikleri 7 yıldızlı otellerde bile yok!

Sinpaş konut projeleri; daire, bahçe ve otopark gibi temel ihtiyaçların dışına çıkarak, adeta küçük bir kent havası oluşturuyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzu ve oyun alanları, su kâşifleri, ahşap oyun parkları, güneşlenme terası, sauna, fitness, güvenlik ve kamera sistemleri, Avm, Gölet, iskele, kamelya ve kapalı otoparkın yanı sıra,  binalarda su deposu, hidrofor, jeneratör ve asansör gibi özellikleri de, tüm bakımları organize edilmiş şekilde hazırlanmıştır.

Maldivler ’den özel olarak 3-4 adet gemi ile gelen olan kum ile, şehrin ortasında plaj kuran Sinpaş; ev, yaşam ve hayaller söz konusu olduğunda sınır tanımıyor.

Aqua City ve tüm proje detayları burada!

  • Aqua Masion
  • Aqua Beach
  • Aqua Homes-Garden
  • Aqua Mall-Tower

Aqua Mansion, su kenarındaki yalıların olduğu bölgenin adıdır.  Bahçe ve gölün olduğu alan Aqua Homes & Garden, Denizli’nin en yüksek iki kulesi olan Aqua Towers ve ayrıca her ihtiyacı karşılayacak olan Aqua Mall içerisinde, dünyaca ünlü mağazalar, dinlenme alanları, sinpaş aqua city cafe ve spor kompleksleri yer alıyor. 

Restaurant bölümlerinde ise çok sevilen Burger Kıng, Pizza Palermo ve Denizli Sinpaş köfteci Yusuf gibi isimleri görebiliyorsunuz.

Denizli sinpaş evleri kaç katlı: Şehirdeki en yüksek iki kule olan Aqua Towers, 30 katlı iki ayrı kuleden oluşmaktadır. Stüdyo tarzındaki 1+1 dairelin çoğunluğu bu iki kulede bulunuyor. Zirvede yaşamak ve şehrin manzarasına hâkim olmak isteyenlerin tercih ettiği Towers kuleler, yatırım amaçlı kullanım için de çokça tercih edilmektedir.

              

Denizli Sinpaş Aqua City Ev Fiyatları

Bu fiyatlar birinci el Sinpaş satış ofisi fiyatlarıdır:

Denizli Sinpaş evlerine sahip olmak isteyenler için, 2 çeşit ödeme şekli bulunuyor.

  1. %10 peşinat – 1.yıl %10 ara ödeme-2.yıl %30 ara ödeme- 3.yılda %30 ve kalanı 72 ay boyunca 1,600 TL. den başlayan taksitler.

 

  1. %25 peşinat-1.yıl %20 ara ödeme-2.yıl %20 ödeme kalanı 48 ay vadeli satış.

 

Sinpaş aqua city ev fiyatları

1+1  73-85 m² arası Daireler 349.000 TL

2+1 108-152 m² arası Daireler 700.000 TL – 785.000 TL

3+1 156-180 m² arası Daireler 928.000 TL-1.040.000 TL

4+1 210-228 m² arası Daireler 1.500.950 TL-1.644.300 TL

Sinpaş aqua city 2. el satış  fiyatları

1+1  73-85 m² arası Daireler 249.000 TL

2+1 108-152 m² arası Daireler 350.000 TL

3+1 156-180 m² arası Daireler 440.000 TL

4+1 180 m²  Daireler 460.000 TL

 

 

 

Yatırım amaçlı düşünenler için yaşamın bir süredir devam ettiği bu projede, 2+1 daireler 1,800 TL, 3+1 daireler 2.000 TL kira bedeli ile kiralanmaktadır. Yukarıda belirtilen satış fiyatları güncellenerek, kısa zamanda değişebiliyor. Kesin fiyatlar, kampanya ve detaylı ödeme seçenekleri için sizleri ofisimize bekleriz.

Sinpaş, 42 yıllık tecrübesi ile konut projelerine başlarken, bir şehirdeki en iyi gelişim bölgesi olacak olan yatırımlık bölgeleri, yıllar öncesinden görerek projelendirmektedir. Sinpaş evlerine sahip olanlar, hızla büyüyen Denizli’nin en çok değerlenecek bölgesinde yer alması sayesinde, oldukça kazançlı çıkmaktadır.

Sinpaş evleri, ege ve birçok bölgede büyük beğeni toplayarak, projenin satışa açılan ilk etabında, 30 gün gibi bir sürede %50 oranında satış gerçekleştirmiştir.

Denizli Kiralık Ev Fiyatları

Denizli, bir milyonu aşan nüfusu ile Türkiye’nin en kalabalık şehirleri arasındadır. Akdeniz ve Ege arasında köprü konumunda yer alması, turistik bir değer katmaktadır.

Kiralık evler, şehrin merkezi ve ilçeleri olmak üzere iki kategoriye ayrılıyor. Denizli’de ortalama kira ücretleri 600 TL civarındadır. Elbette kira fiyatları, dairelerin özelliklerine, bina kalitesi ve bulunduğu çevreye göre değişkenlik göstermektedir.

Denizli’de kiralık daire için en çok tercih edilen iki bölge ve başlangıç fiyatları şöyledir:

Merkezefendi kiralık daire fiyatları: 1080 TL

Pamukkale kiralık daire fiyatları: 1.000 TL

Standart özelliklerde bulunan 3+1 bir dairelin fiyatı ortalama 900 TL civarındadır. 1+1 stüdyo dairelerde ise bu fiyat 600 TL ye kadar düşebiliyor. Son 1 yılda fiyatlarda %7 oranında bir artış olduğunu da ekleyelim.

Ev kiralarken dikkat edilmesi gereken en önemli hususların başında, yoğun tempolu merkezi konumda mı yoksa daha sakin ve ekonomik bir ev mi isteniyor? Ulaşım kolaylığı ve evin sosyal yaşam alanlarına uzaklığı ne ölçüde önemli? Gibi yaşam tarzına dair sorulara verilen cevaplar doğrultusunda seçim yapılmalıdır.  Evin mt² ölçüleri de kaç kişi yaşayacağınız ile paralel olarak değişmekte olup, az sayıda bir aile veya tek kişilik yaşam için büyük bir ev her halükarda külfet yaratacaktır.

Denizli Kiralık ev konusunda oldukça fazla seçeneği olan remax revizyon, uzman kadrosuyla bütçenize ve isteklerinize en uygun evleri seçmenize yardımcı oluyor.

Denizli Sinpaş Kiralık Evler

Denizli’nin hayranlık uyandıran projesi Aqua City’de ev kiralayarak, yaşam standartlarınızı değiştirebilirsiniz. Denizli’nin gelişmeye devam eden ve ticaretin kalbi sayılan Merkezefendi ’de bulunan Sinpaş evlerinde kira fiyatları, dairelerin konumu ve özelliklerine göre değişiyor.

  • 1+1   Stüdyo tipi daireler: 800 TL - 1,250 TL arası
  • 2+1 daireler: 1.100 TL – 1500 TL arasında
  • 3+1 daireler: 1.300 TL - 2.000 TL arasında
  • 4+1 daireler: ortalama 2,000 TL civarındadır.

Yalı dairelerde ise kiralar  3,000 TL den başlamaktadır.  

Sinpaş evlerinde aidatlar

Sinpaş aqua city aidatı ne kadar?

Sinpaş Konutlarında bakım ve onarım başta olmak üzere tüm işlerden sorumlu, idari bir yönetim kurulu bulunmaktadır. Toplanan aidatlar, konutların konum ve tiplerine göre değişmektedir.

Aylık aidat miktarları ise ortalama olarak şöyledir;

  • 1+1 Dairelerde 185 TL 
  • 2+1 Dairelerde 220 
  • 3+1 Dairelerde 250 TL
  • 4+1 Dairelerde ise 350TL

olarak belirlenmiştir.

Bahçe katı, teras, villa ve yalı evlerinde bu rakamlarda ufak değişiklikler olmaktadır. Bu aidatların içerisinde bulunan hizmetler içinde temizlik, güvenlik, peyzaj, tamir-bakım ve tüm çevresel düzenlemeler dâhil olmaktadır.

Ev kiralarken yaşam standartlarınızda bir değişiklik yapmak ve sosyal imkânlar ile donatılmış bir evde yaşamak arzusunda olanlar için Sinpaş Aqua City evleri  idealdir.

Denizli Sinpaş Satılık Evler

Ekonomide yaşanan durgunluk ve bankaların konut kredilerindeki faiz oranlarının yükselmesi, emlak sektörünü derinden etkilemiştir. Ancak böyle zamanları fırsata çevirerek, çok daha uygun fiyata ev satın almakta elbette mümkün.

Denizli Sinpaş Aqua City Evleri’nde, 2.el satış ve kiralamada tek bir yetkili satış ofisi vardır. Remax revizyon, profesyonel kadrosu ve güvenilir çalışma şartları ile, en doğru tercihi yapmanızda yardımcı olacak tek adrestir.

Ekonomik durgunluğun ardından emlak sektöründe düşen fiyatlar ile, Sinpaş Denizli Aqua City projesine olan ilgi oldukça artmıştır. Remax revizyon, bugüne kadar projede sorunsuz bir şekilde 100’ün üzerinde satış ve kiralama gerçekleştirmiştir.

Sinpaş Aqua City’ de 2.el daire fiyatları

1+1 dairelerde ortalama satış fiyatları 250.000 TL den başlamaktadır. 2+1 Daireler 350.000 TL, 3+1 ler 430.000 TL, 4+1 Daireler ise 450.000 TL den başlayan fiyatlar ile satılmaya devam etmektedir.

Sinpaş Aqua City’e nasıl gidilir? 

Sinpaş evlerinde her şey fazlasıyla düşünülmüştür. Hemen yanı başında bulunan Aqua Mall Avm için, düzenli olarak ücretsiz servis bulunmaktadır. Denizli Sinpaş servis saatleri için Aqua mall iletişimden yardım alabilirsiniz.  Ayrıca Denizli Sinpaş taksi durağı da, ulaşım konusunda yaşanan sıkıntıları da ortadan kaldırmaktadır.

İyi Bir Ev Nasıl Olmalı?

Son yıllarda inşa edilen konut projelerinde ki yüksek kalite ve tasarım, özellikle yeni ev almak isteyenlerin gündeminde çok önemli bir yere sahip. İyi bir ev için olmazsa olmazlar ise;

  • Kullanılan malzemenin kalitesi
  • İşçilik
  • Depreme dayanıklılık
  • İç ve dış dizayn
  • Isıtma ve yalıtım özellikleri
  • Çevre ve sosyal imkânlar

Yeni yapılan evlerde güncel kanunlara göre deprem ve yalıtım yönetmeliğine ilaveten, yapı denetimi ve zemin etüdü de yapılmış olmalıdır.

İnşaat sektöründe kalite anlayışındaki yükselme, konutlar arasındaki rekabet ve tabi ki ev alacak kişilerin seçiciliğindeki artış sayesinde, evler sadece dört duvar kullanım alanı olma mantığından çıkarak, çok daha geniş kapsamlı bir yaşam merkezi haline gelmiştir.

Deprem yönetmeliğine Uygun Ev Nasıl Anlaşılır?

Türkiye’de yaşanan depremler sonucunda binalarda oluşan yıkım ve hasarlar, ne yazık ki kötü sonuçlara sebep olmuştur. 1999 yılı Marmara depremi öncesi ve sonrası olarak iki farklı süreç söz konusu olmaktadır. Bir binanın yapım yılı 1999 yılı öncesinde ise eski yönetmelik, 1999 yılı sonrasında yapılanlar ise yeni yönetmelik şartlarına göre inşa edilmiştir.

Yeni yönetmeliğe göre, inşaatlarda mimari projelendirme ve mühendislik hesaplamalarında, depreme dayanıklılık oranları hesaplanmaktadır. Ayrıca yapı denetim firmaları tarafından binaların yasal olarak denetim zorunluluğu bulunmaktadır. Bu denetimlerden geçmeyen binalar, kaçak yapı olarak tanımlanmaktadır.

Bir binanın depreme dayanıklı olup olmadığını tespit etmek için, inşaat mühendisleri odası veya bu konudaki yetkili firmalara başvurulur. İnceletilmek istenen binanın doğru malzemeler ile yapılıp yapılmadığı, yapıda kolon kesme, taşıyıcı duvarların durumu ve beton kalitesi gibi birçok değere bakılmaktadır. Uygulanan depreme dayanıklılık testleri ile de, binanın sağlamlığı konusunda somut bilgiler elde etmek mümkündür.

 

Evin Dış Alanında Olması Gereken Özellikler

  • Dış cephe kaplaması- mantolama 

Evinizin sıcaklığını korumak, nem oranın dengede tutulması ve dışarıdan gelen seslere karşı daha az geçirgenlik sağlaması açısından, dış cephe kaplaması önemlidir.

  • Otopark Şart!

Günümüzde temel ihtiyaç haline gelmiştir. Aracınızı güvenle bırakabileceğiniz ve mümkünse sadece sizin dairenize ayrılmış olan bir otopark alanın olması oldukça önemlidir.

  • Evinizin Güvenliğinden Emin Olmalısınız

Site içi evlerde sağlanan güvenlik hizmetleri, evlere artı bir değer katmaktadır. Güvenlik bölümü olmayan evlerde de, bina çevresi kamera sistemi kurulmuş olmalıdır.

  • Evin lokasyonu nasıl? Sosyal imkânları var mı?

Satın alacağınız ya da kiralayacağınızın evin konumu da önemli bir ayrıntıdır. Otobüs duraklarına, metroya, hastaneye ve ana yollara olan yakınlık, tercih sebebi olmaktadır. Bunun yanında tabii ki sosyal imkanlar da ayrı bir öneme sahiptir. Yeşil alanlar, çocuk parkları, alışveriş merkezleri, yürüyüş parkları gibi özellikler, evleri daha cazip hale getirmektedir. Ayrıca evin hangi yönde olduğu ve aldığı ışık miktarı bir evin tercih edilmesinde çok etkili bir nedendir.

  • Isıtma sisteminde son teknoloji kullanılmış mı?

Teknolojinin evlerde ısıtma sistemleri üzerine de gelişim göstermesi sonucunda eskiye göre çok daha ekonomik ve konforlu ısıtma çeşitleri elde edilebilmektedir. Isıtmanın doğalgaz ile sağlandığı evlerimizde son gelinen nokta, yerden ısıtma sistemleridir. Doğalgaz borularının döşeme altında geçmesi ile tüm zemini dolaşarak ısıtır. Isının yerden yukarıya doğru yayılma özelliği sayesinde, çok daha ekonomiktir.

 

Evin İç Dekorasyonu Nasıl Olmalıdır?

  • Zeminde nasıl malzeme kullanılmış?

Evlerin giriş bölümünde ve koridorda kullanılan parkeler, ilk göze çarpan noktadır. Farklı renklerde kullanılan bordürler ve 1. kalite büyük karolar, bu bölümde çokça tercih edilmektedir.

Islak zemin olarak tabir edilen bölümlerde kullanılan fayanslar, her geçen gün yenilenerek daha modern bir görünüm almaktadır. 2018-2019 yılı fayans tercihlerinde daha desenli ve renkli modellerin öne çıktığını görüyoruz.

Odalarda ve mutfakta kullanılan laminant parkeler de önemli bir ayrıntıdır. Sağlık açısından mümkün oldukça doğal malzemenin hâkim olduğu ahşap ve türevleri seçilmelidir. Son yıllarda evlerde en çok tercih edilen natural havayı, zeminde kullanılan parkeler ile elde edebiliyoruz.

Parkeler, özel dokuları sayesinde ısı ve ses yalıtımına da katkı sağlar. Seçim yaparken sadece rengine odaklanmak yerine, kalınlık ve dayanıklılık gibi detaylara çok dikkat edilmelidir. Uzun yıllar kullanılacağı için çabuk çizilmeyen ve leke tutmayan parkeler tercih edilmelidir.

  • Kapılar evin tarzını belirliyor

Dairelerin dış kapılarında çelik, iç kapılarında membran ya da ahşap malzeme kullanılmaktadır. Klasik Amerikan kapı modelleri, eskisi gibi tercih edilmiyor.

İyi bir evin kapıları, sade, modern ya da çok daha görkemli ve sanatsal el işçiliği ile bezenmiş olabilmektedir. Evin tarzına uygun düşecek modelde ve renkte kapıların seçilmiş olması, bütünlüğü sağlamak için oldukça önemlidir.

  • Evimizin kalbi olan mutfaklarda modern üniteler

Modern mutfak ünitelerinde doğal elementleri kullanmak, elbette çok daha hoş bir hava katıyor. Ahşap dolaplar, doğal taş zeminler, granit ve mermer tezgâhlar, paslanmaz çelik ve cam ağırlıklı malzemeler, kesinlikle bir mutfakta fark yaratan materyaller olarak karşımıza çıkıyor. Bu malzemelerin işlenmiş halleri sonucunda, renk ve model konusunda çok fazla seçenek ile karşılaşıyoruz. En çok tercih edilenler ise, yuva hissini veren Country mutfak üniteleri.

Mutfaklarda dolaplar ve diğer üniteler kadar, seçtiğimiz aksesuarlarda önemlidir. Mutfak ne kadar şık ve kaliteli malzemeden yapılmış olursa olsun, eğer aksesuar seçimi doğru değilse istediğimiz görüntüyü elde edemeyebiliriz. Örneğin beyaz ağırlıklı bir mutfakta, açık renk aksesuarların hâkim olması silik bir görüntü oluşturacaktır. Bunun yerine pudra maviler ve pembeler ile yumuşak bir görüntü sağlanabilir.  Renkli ve daha canlı bir mutfak için ise 3-4 canlı rengi kombine ederek çok daha dinamik bir mutfak elde etmek mümkün.

  • Muhteşem banyolar ve en çok uygulanan stiller

Günümüzde modern banyolar, ev dekorasyonunda çok önemli bir yere sahip. Banyonuzun sitilini seçerken 3 banyo tarzı öne çıkıyor.

  1. Modern stil
  2. Kırsal/Country
  3. Klasik

Banyo dekorasyonu; işlevsel kullanımın yanı sıra, evin kalitesini doğrudan etkileyen bir alandır. 1.Sınıf kalebodur ile döşenmiş banyolarda kullanılan duş aparatları ve musluk kaliteleri gibi ufak sanılan detaylar, aslında banyonun görünümünü etkileyen en önemli ayrıntılardır.

Eskiden banyolarda çok daha küçük desenli seramik malzemeler kullanılırdı. Şimdi ise kalebodurlar çok daha büyük ve şık seçenekler ile oldukça elegant bir görüntü oluşturuyor.

Evin genel tarzı klasik ise; Osmanlı çizgisini hatırlatan çini motifli kalebodurlar, kurna ile birleşince, ortaya harika bir hamam görünümü çıkmaktadır. Böyle banyolarda aksesuar olarak, takunya, peştamal ve birde hamam tası kullanılarak istenen görünüm elde edilir.

Modern ve sade çizgileri tercih edenler içinse, son teknoloji ile tasarlanan hem dekoratif hem de kolay kullanım alanı sağlayan dolap, raf ve aksesuarlar bulunmaktadır. Duş kabini, lavabo ve küvet tercih edilirken hepsinin aynı çizgi ve kalitede olması iyi bir takım oluşturmaktadır. 

Banyo aksesuarlarında seçenekler, eskiye oranla bir hayli artmıştır. Duvara monte edilen tablo ve aksesuar amaçlı çerçeveler, yere konulan saksı çiçekler, dekoratif sepet ve renkli objeler kullanılmaktadır.

Sonuç olarak…

Evi dekorasyonunu test ederken, son teknoloji materyaller kullanılmış mı? En popüler moda esintilerinden ne oranda faydalanılmış ve ne kadar dışında kalınmış gibi konulara bakmamız gerekiyor. Mutfak, banyo ve odaların bahsettiğimiz dekoratif özellikleri, odaların m² ölçümleri ve ihtiyacımızı ne oranda karşıladığı gibi önemli unsurlardan sonra aydınlatma, duvar kâğıtları gibi tamamlayıcı ve dekoratif malzemeler de, bir evin kalitesini belirleyen detaylar arasındadır.

Ramazan Sakallı
Revizyon Gayrimenkul
Broker/Owner
0533 201 88 98