Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php54/sess_ghvgap30p3k78q1k4s43dk3l50, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/denizlideemlak/public_html/db/baglan.php on line 4
Denizli'de Emlak Pazarlama ve Emlak Hunileri » Blog | RE/MAX Revizyon - Denizli
Denizli'de Emlak Pazarlama ve Emlak Hunileri

Denizli’de emlak pazarlama sektöründe eğer rakiplerinizin emlak hunisi kullandığını duyduysanız ve bu huninin ne olduğunu ve ne işe yaradığını merak ediyorsanız tam olarak doğru yere geldiniz. Emlak hunileri aslında bize süreci daha kolay kontrol edebilmemiz için süreci belirli parçalara böler. Bu parçalar büyükten küçüğe doğru sıralanmıştır. Eğer emlak hunilerini doğru kullanmayı bilirseniz satışlarınızı çok kısa süreler içinde katlayabilirsiniz. Bir emlak hunisi size uyguladığınız stratejilerin ne kadar yararlı olduğunu gösterebilir. Aynı zamanda istatistiksel olarak size ne kadar yararlı olup olmadığını da görebilirsiniz. Buna ek olarak bir emlak hunisini kullanmak rakipleriniz ile aranızda farklılık olmasına sebep olacaktır. Bu da daha çok satış kazanmanız demektir.

Denizli’de emlak pazarlama yapıyorsanız kesinlikle kendinize bir emlak hunisi hazırlamanız gerekmektedir. Çünkü uyguladığınız stratejilerin ne kadar doğru ilerlediğini ve elde ettiğiniz istatistikler sonucunda yapmanız gereken değişiklikleri görmeniz gerekmektedir. Emlak hunileri işlerinizi parçalara böldüğü için kontrolleri yaparken kafa karışıklıkları asla yaşamazsınız. Bu sayede aslında işe yarayan stratejileri değiştirmektense işe yaramayan ve bütçe kaybı olan stratejileri değiştirebilirsiniz. Bir emlak hunisini oluşturmak için öncelikle uyguladığınız stratejiyi aşamalara bölmelisiniz. Sonrasında stratejiniz için birkaç adet kilit performans göstergesi belirleyin. Hemen sonrasında bu göstergeleri dikkatli bir şekilde takip edip notlar alın. İşte şimdi bir emlak hunisini oluşturdunuz.

Denizli’de emlak pazarlama yaparken emlak hunisi yapmak gördüğünüz üzere çok önemli. Bu emlak hunisinin belirli katmanları var. Farkındalık katmanı en üst katmandır. Bu katmanda müşterileri markanıza çekmenin yolları yer alır. İlgi katmanı hemen sonraki katmandır. Bu katmanda müşterilerinize satmaya çalıştığınız gayrimenkulün ilgi çekici noktalarını gösterirsiniz. Hemen sonrasında dönüşüm katmanı vardır. Bu katmanda potansiyel müşterilerinizi satın almayı isteyen müşterilere çevirmelisiniz. Sonrasında kalite katmanı bulunmaktadır. Kalite katmanında ise kesinlikle size zaman kaybettiren müşteri ile satın almayı gerçekten isteyen müşteriyi ayırt etmeniz gerekmektedir. Bu müşterilere odak verip kaliteli müşteriyi görmelisiniz. Emlak hunimizin en alt katmanı ise kapanış katmanıdır. Kapanıştan kastımız bir gayrimenkulü satmanız ya da kiralamanız değildir. Başarabilmek için yaptığınız anlaşmadaki önceliklerinizden kaçından vazgeçtiğinizdir.