Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php54/sess_cvnjj1gpfmmqs1s7ebg1o98ep4, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/denizlideemlak/public_html/db/baglan.php on line 4
Denizli'de Offline Emlak Pazarlama » Blog | RE/MAX Revizyon - Denizli
Denizli'de Offline Emlak Pazarlama

Denizli’de emlak pazarlama sektöründe offline pazarlama planlarının ne kadar önemli olduğunu biliyor musunuz? Her ne kadar günümüzde online pazarlama çok önde olsa da günümüz insanları hala da ha geleneklerinden vazgeçememektedir. Bu yüzden daha yüksek bir orana sahip olması gereken online pazarlama planları maalesef yarı yarıya offline pazarlama planları ile pastayı bölüşmektedir. Offline pazarlama planları piyasada uzun yıllardır denendiği için kesinlikle işe yarayan metotlarda ortaya çıkmıştır. Bu metotların tercih edilmesi potansiyel müşteride güven uyandırması ve piyasada bulunan neredeyse tüm yatırımcılar tarafından bilinmesidir. Müşteriler geleneksel yöntemleri asla unutamazlar. Ancak girdikleri bir internet sitesini kolaylıkla unutabilirler. Bu yüzden yazımızın devamında sizlere bazı offline pazarlama planı örnekleri vereceğiz.

Denizli’de emlak pazarlama sektöründe eğer offline pazarlama planları ile ilgileniyorsanız bildiğiniz gibi fiziksel materyallere kesinlikle önem vereceksiniz. Çünkü müşterinizin eline gidecek ya da gözleriyle görecek fiziksel bir materyal ona markanın akılda kalıcılığını artırmasında yardımcı olur ve hızlıca sizinle iletişime geçebilir. İlk olarak basılı materyaller konusunda araştırmalar yapmanız gerekmektedir. Piyasada kaliteli baskılar yapan firmalar ile iletişime geçmeli ve hazırladığınız broşür ve ilan şablonlarını onlara iletip örnekler almalısınız. Kaliteli işler yapan kişiler ile karşılaşırsanız eğer bütçenize uygunsa bunlardan bastırmalısınız. Buna ek olarak camlara asacağınız ilanlar sizin için bir ganimet olabilir. Ancak bunu herkesin yaptığı gibi yapmamalısınız. Farklı olmanız gerekmektedir. Bir QR kodu ekleyerek insanlara evin nerede olduğunu, evin içinin nasıl gözüktüğünü gösterebilirsiniz.

Denizli’de emlak pazarlama yapıyorsanız kesinlikle hedef kitlenizi iyi tanımalısınız. Çünkü hazırladığınız fiziksel materyalleri hedef kitlenizle alakası olmayan yerlere koymanız ya da ulaştırmanız çok yanlış bir strateji olacaktır. Her zaman hedef kitlenizin görebileceği yerlere bu stratejileri koymalısınız. Eğer bir kartpostal hazırladıysanız bunu tabii ki potansiyel müşterilerinizin adreslerine postalamalısınız. En yüksek açılma oranına sahip fiziksel materyallerden olan kartpostallar sayesinde doğru bir pazarlama yazısı oluşturduysanız çok iyi geri dönüşler alabilirsiniz. Hiçbir kartpostal okunmadan atılmayacaktır. Ancak tamamen okunup okunamayacağını da hiçbir zaman bilemezsiniz. Bu yüzden hedef kitlenize en iyi pazarlama yazısını yazmalısınız.

Ramazan Sakallı
Revizyon Gayrimenkul
Broker/Owner
0533 201 88 98