Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php54/sess_tefo0h3sv9ckabjul7sla9ml01, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/denizlideemlak/public_html/db/baglan.php on line 4
Denizli'de Yerel Pazarlamada Uzmanlaşmak » Blog | RE/MAX Revizyon - Denizli
Denizli'de Yerel Pazarlamada Uzmanlaşmak

Denizli’de emlak pazarlama sektöründe en önemli kavramlardan birisi olan yerel pazarlamayı ne kadar iyi yapıyorsunuz? Koskoca bir yaz dönemi sona erdi ve artık daha çok iş yapmamız gereken kış dönemine giriş yapacağız. Bu dönemde hayat oldukça hızlı akacak ve mevsimsel değişiklikler kendisini gösterecek. Böyle bir dönemde iş hacmimizi daha çok artırmalı ve hareketli hayattan sıyrılıp hedef kitleye yönelik çalışmalara ağırlık vermeliyiz. Size öncelikle yerel pazarlamayı açıklamak istiyorum. Yerel pazarlama tıpkı niş pazarlama gibi sadece küçük belirli bir alanda çalışmalar yapmak demektir. Örneğin rakipleriniz daha çok gelir için bütün Denizli’de çalışma yürütüyor olabilir ancak siz Denizli’nin sadece belirli bir bölgesinde çalışmalar yürütürseniz daha çok kazanç elde edebilirsiniz.

Denizli’de emlak pazarlama sektöründeki en önemli terimlerden birisi bu yüzden yerel pazarlamadır. Yerel pazarlamada uzmanlaşmak için kesinlikle bir hedef kitle belirlemeli ve odağınızı tamamen oraya vermelisiniz. Bu size uzun vadede oldukça yüklü kazançlar elde ettirecektir. Eğer bu taktiğin nerelerde işe yarayacağını daha net görebilmek istiyorsanız internet üzerinde bir blog açın ve sadece hedef kitleniz için o blog üzerinde çalışmalar yapın. Belirli bir süre sonra arama motorlarında yaptığınız aramaların sizin bloğunuzu en üstte gösterdiğini göreceksiniz. Bu da sizin kesinlikle gelirlerinizi artıracaktır. O yüzden yerel pazarlamaya önem verin ve sadece belirli bir hedef kitleye yönelin. Bu hedef kitle küçük bir alan üzerinde olsun.

Denizli’de emlak pazarlama sektöründe yerel pazarlamada daha da uzmanlaşmanız için bazı tavsiyelerimiz var. Paylaştığınız içeriklere dönüp yeniden bakın ve onları yerelleştirin. Yani daha da odaklı hale getirmenin yollarını arayın. Mesela A alanı hakkında çalışmalar yapıyorsunuz diyelim. Hemen A alanının etrafında olan restoranlar, kulüpler, aktiviteler vs. hakkında yazılar yazabilirsiniz. Bu o alan üzerinde tanınırlığınızı artıracaktır. Tüm bunlara ek olarak A alanında olması planlanan sosyal yardım gecelerine, kermeslere veya festivallere katılmalı ve orada kendinizi göstermelisiniz. Bu hem sizin çevrenizi genişletecek hem de sizin tanınırlığınızı muhitte artıracaktır. Bu yüzden asla yerel pazarlamayı gözden kaçırmayınız.