Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php54/sess_4mrd51mmhit8p5m2dcr7q7vc10, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/denizlideemlak/public_html/db/baglan.php on line 4
REMAX REVİZYON FARKI » Blog | RE/MAX Revizyon - Denizli
REMAX REVİZYON FARKI

 2013 yılında Remax Revizyon’u 97 ülkede dünyanın en çok satan emlak firması Remax güvencesiyle Denizli halkının hizmetine sunmanın gurunu yaşadık. İlk açıldığımız günden itibaren Denizli halkına “kaliteli hizmeti güvenli ellerle verme” misyonuyla hareket ettik. “Müşteri memnuniyeti en büyük kazançtır” sloganıyla kendimizi daima geliştirdik. Bugün 29 Ekim Bulvarındaki ofisimizde 25 çalışanımızla Denizli halkına hizmet vermekteyiz. Vizyonumuz Remax ailemizi genişleterek daha büyük kitleleri kaliteli hizmetimizle tanıştırmaktır. Bunu yaparken müşteri memnuniyeti kadar önem verdiğimiz bir diğer husus emlak danışmanlarımızın kendilerini rahat hissedecekleri, işlerini rahat koşullarda gerçekleştirebilecekleri uygun ortam ve donanımı sağlamaktır.

Bizi herhangi bir emlak ofisinden ayıran en önemli özelliğimiz 45 yıllık bilgi ve deneyimi Denizli’mize en güzel şekilde yansıtmayı kendimize şiar edinmiş olmamızdır. Ekip arkadaşlarımızın her biri aldıkları eğitimler ışığında doğru emlakçılık alanında birer marka olmayı başarmış, vizyon ve misyon sahibi girişimcilerdir. Remax güvencesinin rahatlığını hissetmenin yanında temsil ettiğimiz markanın sorumluluğunu taşımanın yükünü de omuzlarımızda hissederek yolumuza devam etmekteyiz.

Denizli halkının desteğini her an yanımızda hissetmenin verdiği inançla hareket ediyoruz.  Remax Revizyon olarak Denizli’mizi Remax kalitesiyle tanıştıran kurum olmaktan duyduğumuz hizmet heyecanımız, yola çıktığımız andan bu yana katlanarak devam etmektedir. Geniş portföy yelpazemizle Denizli’de ev, arsa, dükkân vb. alım, satım ve kiralamada Denizli halkına yardımcı olmaktan onur duyuyoruz.   

 

 

 

ETİKETLER: Remax, Remax Revizyon, Denizli’de iş ,Denizli’de iş imkânı, Denizli’de gayrimenkul danışmanı, Sümer, Bağbaşı, Dokuz Kavaklar, Denizli’de emlak, emlak danışmanı

 

Ramazan SAKALLI

Denizli Remax Revizyon

Broker/Owner