Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php54/sess_tqu5591id7i2t3cg5e45j9g5j3, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/denizlideemlak/public_html/db/baglan.php on line 4
Denizli'de Gayrimenkul Satarken Neden Satış Danışmanından Destek Alınmalı? » Blog | RE/MAX Revizyon - Denizli
Denizli'de Gayrimenkul Satarken Neden Satış Danışmanından Destek Alınmalı?

Denizli’de bir daireniz ya da arsanız var ve satmak istiyorsunuz. Ya da ev, arsa almak istiyorsunuz. Elbette gayrimenkul alırken ve satarken bu işlemleri profesyonel bir destek almadan da yapabilirsiniz. Ancak yardım almadığınız takdirde karşı karşıya kalacağınız riskleri iyi bilmeli ve bunları hafife almamalısınız.

 Neden Gayrimenkul Danışmanı

Denizli’de gayrimenkulünüzü tek başınıza satmaya karar verdiğinizi düşünelim. Gayrimenkul işinde doğru pazarlama yapmak çok önemlidir. Sizin pazarlama adına yapabileceğiniz tek şey internet ortamındaki tek bir portaldan duyuru yapmak ya da en fazla yerel gazetelere ilan vermek olacaktır.

Günümüzde sadece bu pazarlama yöntemleriyle hele de Denizli gibi gayrimenkulde zirve olmuş bir ilde dairenizin en iyi fiyatla satılması neredeyse imkansızdır. Biz Denizli Remax Revizyon ekibi olarak bunların çok ötesinde pazarlama stratejileri kullanıp gayrimenkulünüzü hak ettiği fiyata satmakla kalmıyor, size satış sürecinde, öncesinde ve sonrasında hizmet vermeye, rehberlik etmeye devam ediyoruz.

 Pazarlama Teknikleri

-Denizli’de daire, dükkân, arsa alım satımında deneyimli satış danışmanlarımız gayrimenkulünüzü çevre ve özelliklerine göre en iyi şekilde fiyatlandırmanızda yardımcı olurlar. Özellikle satılacak gayrimenkul bir ev olunca satıcılar fiyatlandırma yaparken duygusal düşünüp değerinin çok üstünde bir fiyat isteyebiliyorlar. Söz konusu olan içinde güzel günler geçirdiğiniz bir yuva olunca fiyatlandırırken dışarıdan objektif bakabilecek, Denizli’deki bölgesel özellikleri çok iyi bilen bir profesyonele ihtiyaç duymanız kaçınılmaz olacaktır. Bazen de satıcılar yüksek bir fiyat vereyim satılmazsa düşürürüm yanlışına düşebiliyorlar. Böyle bir durumda fiyat düştükçe alıcılarda gayrimenkulde bir kusur olduğu algısı oluşmakta ve potansiyel müşteriler başka gayrimenkule yönelmektedir. Ayrıca satış danışmanı size evde boya tamirat bakım vb gibi ihtiyaçlar varsa bu konuda da yol gösterecektir.

- Denizli’deki gayrimenkul sektörünün büyüklüğünü düşünürsek büyük bir alıcı kitlesi mevcut. Ancak sizi kaliteli ve ciddi alıcılarla buluşturacak olan satış danışmanınızdır. Gayrimenkulünüzü kendiniz satmaya kalktığınızda gece gündüz, cumartesi Pazar demeden arayacak bir müşteri potansiyelini hesaba katmayı unutmayın. Üstelik bunların büyük bir bölümü de ciddi alıcı değildir. Bir satış danışmanıyla çalışırsanız bu işi sizin yerinize üstlenecek ve gerçek müşteri adaylarıyla sizi buluşturacaktır.

-Gayrimenkulün nasıl gezdirileceği, alıcıyla nasıl bir iletişim kurulacağı çok önemlidir. Size yardımcı olacak satış danışmanı bu konuda ciddi eğitimlerden geçmiş neyi nasıl yapması gerektiğini çok iyi bilmektedir. Örneğin banyo havalandırılmış mı, ev gezdirmeye hangi odadan başlanıp hangi odada bitirilir, evin avantajlarının anlatımı yani iyi sunum yapmak satış danışmanının uzmanlık alanıdır.

Uyguladığımız 18 ayrı pazarlama tekniğinden sadece birkaç tanesini örnek verdikten sonra diğer pazarlama tekniklerimizi ayrıntılı olarak başka bir yazıma bırakıyorum. Bu kadarı bile satış danışmanı ile çalışma konusunda bir farkındalık oluşturmanıza yetmiştir.

-Bunun haricinde satış danışmanı satış gerçekleştiğinde ödeme tarihi, teslim tarihi, satış sözleşmesi, noter, topu işlemleri ve daha birçok konuda size yardımcı olacak işlerinizi kolalaştıracaktır.

Son olarak nasıl ki küçücük hukuki sorunlarda bile avukata koşup akıl danışılıyorsunuz, gayrimenkul alıp satmak gibi ciddi bir işte “bir bilenden” yani satış danışmanlarından destek almak yapılacak en doğru şeydir. Bu konuda biz bütün Denizlileri,  Denizli’nin 1 numarası olarak Denizli’deki her türlü alım satım işlemlerinizde hakkettiğiniz kaliteli ve profesyonel hizmeti en iyi, en doğru ve en hızlı şekilde vermek üzere Denizli Remax Revizyon ailesi olarak bekliyoruz. 

 

Ramazan SAKALLI

Denizli Remax Revizyon

Broker/Owner

 

 

ETİKETLER: Denizli’de Daire Alımı, Denizli’de Daire Satımı, Denizli Gayrimenkul, Denizli’de Satış Danışmanı, Denizli’de Müşteri Potansiyeli, Denizli’de Arsa Alım Satımı Denizli’de Gayrimenkul Pazarlama,  Denizli’de Daire Fiyatlandırma, Denizli’de Doğru Satış Teknikleri, Denizli Remax Revizyon