Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/alt-php54/sess_4l6p2is2t203b9d3k7cvkpd3m5, O_RDWR) failed: No such file or directory (2) in /home/denizlideemlak/public_html/db/baglan.php on line 4
Denizli Şirinköy’de Satılık ve Kiralık Villa Tipi Emlaklar » Blog | RE/MAX Revizyon - Denizli
Denizli Şirinköy’de Satılık ve Kiralık Villa Tipi Emlaklar

Hareketli iş hayatı ve renkli sosyal çevreleri ile dikkat çeken Denizli, Ege’nin en güzel kentleri arasında yer alır. Kentin genelinde pek çok emlak fırsatından yararlanmak mümkündür. Hele ki günümüzde, güncel kredi avantajları ile pek çok farklı yapı kiralanabilir ya da satın alınabilir. Özellikle de villa tipi Emlaklara ilgi duyan kişiler için Denizli’nin farklı noktalarında oldukça iyi seçenekler dikkat çeker. Hele ki son dönemlerin parlayan yıldızı Şirinköy ve civarında çok değişik alternatifler değerlendirilebilir.

 

Denizli Şirinköy’de Satılık Villa Tipi Evler

 

Denizli, genel olarak belli başlı meskenlerinde villa tipi evlere yer veren bir yapılaşmaya gitmiştir. Örneğin Kınıklı, Servergazi, Gerzele, Göveçlik gibi mahallelerde villa tipi evleri bulabilmek kolaydır. Bunun dışında, son yıllarda giderek artan emlak seçenekleri ile gündeme gelen Şirinköy de dikkat çeker. Çünkü Şirinköy ve çevresi, müstakil ev yapabilmek ve buralara yerleşebilmek açısından oldukça avantajlıdır.

 

Şirinköy yolu olarak bilinen ve Yenişehir’in bitimindeki Çevik Kuvvet ile 112 Acil İletişim Merkezi önünden başlayıp devam eden bölgede pek çok seçenek ortaya çıkmaktadır. 200 m2 ile 700 m2 arasında değişkenlik gösteren pek çok yeni yapı bu bölgede satılık olarak bulunabilir. Kimi villa tipi evler kendine ait bahçe içinde yer alırken, kimileri ise site içinde bulunur ve toplu yaşam arayan kimseler için uygundur. Kimi villa tipi evlerde havuz bulunurken kimilerinde ise bu tercih edilmez. Kısacası Şirinköy, satılık villa tipi evler açısından önemli bir merkezdir.

 

Evlerin maliyetleri zaman içinde değişkenlik gösterse de bölgedeki emlak değerleri son aylarda önemli bir artış sağlamıştır. 2020 yılının başlarında kendini gösteren global sağlık sorunlarından sonra insanların bahçeli müstakil evlere olan talepleri çok arttığı için Şirinköy ve çevresindeki villa tipi emlak seçenekleri de ciddi ilgi görmüştür. Bölgede 750.000 TL ile 5.000.000 TL arasında değişen satış bedelli villalara ulaşmak mümkündür.

 

Denizli Şirinköy’de Kiralık Villa Tipi Evler

 

Bahçelievler Mahallesi’nin üst kısımlarındaki bitim noktalarından itibaren Şirinköy’ün en uç noktalarına kadar çok farklı kiralık villa seçenekleri kendini gösterir. Okullar bölgesi (kolejler bölgesi) olarak da bilinen alan dahil olmak üzere Hobi Bahçeleri ve çevresinde bu tarz evlere ulaşmak mümkündür. Bununla beraber söz konusu bölgenin üst tarafı ile Şirinköy merkeze kadar olan alanda da cazip fırsatlar ilgi görmektedir. Yaşam alanı olarak son derece keyifli, renkli, özgür bir bölge olan Şirinköy, müstakil ev hayali kuran herkes için önemli bir merkezdir.

 

Kiralık villa tipi ev seçeneklerine bakan kişiler için bölgedeki rakamlar 2.000 TL ile 5.000 TL arasında gidip gelmektedir. Villanın tipi, konumu, sunduğu imkanlar ve çeşitli diğer unsurlara göre bu rakamlar değişebilir. Ancak Denizli’nin genelindeki apartman dairesi kira bedelleri düşünüldüğü zaman Şirinköy’deki villa kiralarının oldukça uygun olduğunu ifade etmek gerekir.

 

Tüm bunlara ilave olarak, Denizli Şirinköy villaları ve müstakil binalarının bir başka avantajı da bölgedeki sessizlik ve sakinliktir. Gerek merkeze olan yakınlık, gerek çevrenin temiz ve sessiz olması Şirinköy ve civarını cazibe merkezi haline getirmektedir. Bu nedenle de pek çok kişi için bu bölgeye yerleşme fikri çekici gelir.

 

Denizli Şirinköy Emlak Endeksi

 

Şirinköy’den villa tipi ev ya da iş yeri almak isteyen kimselerin bölgenin emlak endeksinden de haberdar olması gerekir. Geçen sene (2019) ile bu seneyi karşılaştırdığınızda bölgedeki Emlakların ortalama %17’lerde değer kazandığını görmeniz mümkündür. Okullar bölgesi olarak bilindiği için açılmış ya da açılacak kolejlerin bölgede yer alması, şehrin elit kesiminin bölgeden ev ya da arsa almaya başlaması ile bu oran daha da artacaktır. Gerek yatırımlık gerek kullanımlık düşünen herkes için Şirinköy merkez ve çevresi mutlaka değerlendirilmelidir. Bölgenin sunduğu avantajlar satış ve kira bedellerine de yansımaktadır.